• pagetitle pagetitle pagetitle

  Klusjesman Apeldoorn

  √ Professioneel en goede klusjesman in Apeldoorn
  √ Duurzaam en ambachtelijk kluswerk
  √ Goedkoop vast uurtarief á €35,- per uur
  √ Flexibel en betrouwbaar

  Meld klus aan

Klusjesman Apeldoorn | Duurzaam, Dichtbij, Niet Duur

De klusjesman in Apeldoorn komt naar je toe! Blijft jouw kluslijst ook te lang liggen? Kom je er niet aan toe? Is het net die ene klus waar je zelf niet zo handig in bent? 

We kennen het allemaal en dat is precies de reden dat de klusjesman van De Klusbakfiets Apeldoorn bestaat. 
Met ons klusbedrijf vol enthousiaste klussers zagen, boren en bouwen we een slag in de rondte. Bij ons geen lange wachttijden, maar duurzaam, dichtbij en niet duur.

Klusjesman Apeldoorn gezocht

Een kraan monteren, afvoer vervangen, keuken plaatsen, badkamer opknappen, een extra ruimte creëren, zolder verbouwen, schilderij ophangen, een lamp vervangen, veranda monteren of een kleinschalige verhuizing? Onze ervaren klusjesman weet raad met bijna elke klus.

Onze Apeldoornse klusjesman komt graag goed voorbereid bij je langs, dus voorafgaand aan de klus bespreken we samen jouw klus en welke aanpak en materialen daarvoor nodig zijn. Geen gedoe, geen onnodige kosten.

Goede klusjesman Apeldoorn

Ons klusbedrijf fietst en klust duurzaam in Apeldoorn. Op de bakfiets verbranden we geen diesel of benzine, alleen calorieën. Maar we gaan verder dan dat. Waar mogelijk werken we met milieuvriendelijke producten. Met kennis van de laatste ontwikkelingen, denken we graag met je mee.

Goedkope klusjesman Apeldoorn

De klusjesman van de Klusbakfiets Apeldoorn vindt dat klussen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn, dus bij ons geen dure voorrijkosten, maar een laag vast uurtarief van €35,- per uur excl. btw. Daarnaast rekenen wij €15,- per dag voor de algemene- en servicekosten. 

Bel 055 2340222 om de mogelijkheden te bespreken of meld een klus aan.

 

 • Klusjesman Apeldoorn
 • Klusjesman gezocht Apeldoorn
 • Goede klusjesman Apeldoorn